Produkts veiksmīgi pievienots jūsu iepirkumu grozam
Daudzums
Kopā
Jūsu grozā ir 0 prece. Jūsu grozā ir 1 prece.
Kopā
Piegāde  Tiks noteikts
Kopā
Turpināt iepirkties Pārejiet uz norēķinu

Privātuma politika

SIA Klerr.lv apņemas cienīt Jūsu privātumu un īstenot visus nepieciešamos pasākumus, lai aizsargātu Jūsu datus. Lūdzam iepazīties ar šo paziņojumu par privātumu, lai Jūs būtu informēti, kāpēc un kādu iemeslu dēļ mēs apkopojam savu klientu datus, un kā tie var tikt izmantoti.

Ja Jums rodas kādas neskaidrības vai jautājumi saistībā ar šo dokumentu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu info@zzup.lv.

DATU IZMANTOŠANA

Zzup.lv lietotāju konta dati (turpmāk – konta dati) tiek apstrādāti, un tie sastāv no vārda un e-pasta adreses, tālruņa numura un citas informācijas, ko klients atklāj reģistrācijas procesā. Tāpat vērā tiek ņemta arī Jūsu pirkumu vēsture. Šie dati tiek iegūti tieši no klienta. Konta dati tiek apstrādāti mājaslapas darbības nodrošināšanai, lai mēs kvalitatīvi varētu sniegt savus pakalpojumus, garantējot vietnes un pakalpojumu drošību, kā arī gūstot iespēju sazināties ar Jums. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir savstarpējā līguma izpilde un/vai līguma noslēgšana pēc Jūsu lūguma, kā arī mūsu likumīgās intereses, proti, www.zzup.lv mājaslapas un pakalpojumu uzraudzība un uzlabošana.

Zzup.lv apstrādā informāciju, kas saistīta ar mūsu tīmekļa vietnē piedāvāto pakalpojumu sniegšanu (turpmāk – darījuma dati). Darījuma datos ietilpst kontaktinformācija par klientu, viņa bankas konta vai maksājumu kartes dati, kā arī informāciju par darījumu. Darījuma datu apstrāde tiek veikta tādēļ, lai varētu piegādāt preces un sniegt pakalpojumus, kā arī saglabāt pareizu šo darījumu uzskaiti. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir savstarpējā līguma izpilde un/vai līguma noslēgšana pēc Jūsu lūguma, kā arī mūsu likumīgās intereses, respektīvi, pareiza mūsu mājaslapas un tirdzniecības administrēšana.

Informācijas apstrāde tiek veikta arī saistībā ar Jūsu iesniegto pieteikumu patēriņa kredīta saņemšanai (turpmāk – līzinga dati). Līzinga dati var ietvert informāciju par klienta nodarbinātību, ģimenes stāvokli, datus par maksātspēju un tamlīdzīgi. Līzinga dati tiek apstrādāti ar mērķi sazināties ar uzņēmumiem, kas piešķir patēriņa kredītus, par iespējamu patēriņa kredīta nodrošinājumu, kas nepieciešams, lai segtu iegādātā pirkuma summu, ja klients izvēlas izmantot atliktā maksājuma iespēju. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir savstarpējā līguma izpilde un/vai līguma noslēgšana pēc Jūsu lūguma.

Mēs varam apstrādāt informāciju, ko klients iesniedz, pierakstoties mūsu e-pasta ziņojumu un jaunumu saņemšanai (turpmāk – ziņojumapmaiņas dati). Ziņojumapmaiņas dati tiek apstrādāti tādēļ, lai nosūtītu Jums interesējošus ziņojumus un jaunumus. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir Jūsu piekrišana. Ja klients jau ir veicis pirkumu vai saņēmis mūsu mājaslapā piedāvātos pakalpojumus un ja viņam nav iebildumu, Zzup.lv var apstrādāt ziņojumapmaiņas datus, pamatojoties uz mūsu likumīgajām interesēm – ar mērķi uzturēt un uzlabot attiecības ar klientiem.

Uzņēmums var veikt informācijas apstrādi saistībā ar jebkuru paziņojumu, ko mēs saņemam no saviem klientiem (turpmāk – korespondences dati). Korespondences dati var iekļaut saziņas saturu un ar saziņu saistītos metadatus. Ja saziņa tiek uzsākta ar mājaslapā ievietotās saziņas formas starpniecību, šī tīmekļa vietne ģenerēs ar korespondenci saistītos metadatus. Korespondences datu apstrāde tiek īstenota ar mērķi uzturēt saziņu ar saviem klientiem un veikt atbilstošu uzskaiti. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir mūsu likumīgās intereses, proti, atbilstoša mājaslapas un uzņēmējdarbības pārvaldība, vienotas un kvalitatīvas konsultāciju prakses nodrošināšana, kā arī domstarpību risināšana klientu un mūsu darbinieku vidū.

Klientu personas datus apstrāde, kā norādīts šajā paziņojumā, var tikt īstenota ar tādā gadījumā, ja tas ir nepieciešams, lai izpildītu vai aizstāvētu tiesiskās prasības neatkarīgi no tā, vai tās rodas tiesas, administratīvā vai citā ārpustiesas kārtībā. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir mūsu likumīgās intereses, respektīvi, mūsu likumīgo tiesību, klientu likumīgo tiesību un citu personu likumīgo tiesību aizsardzība un nodrošināšana.

Līdztekus atsevišķiem nolūkiem, saskaņā ar kuriem esam tiesīgi apstrādāt klientu personas datus, kā tas minēts iepriekš, Zzup.lv ir tiesīga apstrādāt Jūsu personas datus arī tādos gadījumos, kad šāda apstrāde ir nepieciešama, lai nodrošinātu atbilstību mūsu tiesiskajam pienākumam.

INFORMĀCIJAS PAUŠANA TREŠAJĀM PERSONĀM

Mūsu uzņēmuma mērķis ir iemantot un saglabāt Jūsu uzticību. Lai to īstenotu, mēs kopīgosim Jūsu personīgo informāciju tikai tādos gadījumos, kad tas patiešām būs nepieciešams.

Zzup.lv – ar mērķi nodrošināt saviem klientiem pakalpojumus atbilstoši šajā paziņojumā minētajai informācijai – ir tiesības kopīgot klientu datus ar šādām trešo personu kategorijām:

  • Jebkura mūsu grupas sabiedrība (tostarp mūsu meitas sabiedrības un kontrolējošā sabiedrība, kā arī citas tās meitas sabiedrības);
  • Mūsu apdrošinātāji un profesionālie konsultanti, lai pārvaldītu riskus, gūtu profesionālu padomu, iesniegtu, īstenotu vai nodrošinātu aizsardzību prasību gadījumā;
  • Maksājumu pakalpojumu sniedzēji var apstrādāt finanšu darījumus, kas saistīti ar preču iegādi mūsu tīmekļa vietnē. Mēs kopīgojam Jūsu darījumu informāciju ar mūsu maksājumu pakalpojumu sniedzējiem tikai tik, cik tas nepieciešams Jūsu maksājumu, atmaksas un sūdzību vajadzībām.
  • Citi pakalpojumu sniedzēji – ar mērķi nodrošināt īpašus pakalpojumus. Piemēram, tie var būt tīmekļa vietnes viesošanās pakalpojumu sniedzēji, piegādes uzņēmumi, serveru un to uzturēšanas pakalpojumu nodrošinātāji, e-pasta un SMS pakalpojumu sniedzēji. Apakšuzņēmēju piesaistes gadījumā tiks īstenoti visi nepieciešamie pasākumi, lai garantētu to, ka mūsu datu apstrādātāji nodrošina personas datu konfidencialitāti.

Ja klients izvēlas izmantot atliktā maksājuma iespēju, arī šādā situācijā tiek atklāti viņa personas dati, kas skaidri norādīti maksājuma veidlapā, kura paredzēta patēriņa kredīta uzņēmumiem. Šādi dati iekļauj konkrētā darījuma datus un līzinga datus. Ņemot vērā to, ka informācijas saņemšanas brīdī patēriņa kredīta uzņēmums apstrādā informāciju kā neatkarīgs datu pārzinis, pirms savu datu pārsūtīšanas iesakām Jums iepazīties ar šo kredītiestāžu konfidencialitātes politiku.

Tāpat mūsu uzņēmums ir tiesīgs atklāt Jūsu personas datus ar mērķi veikt mūsu tiesiskos pienākumus.

Šajā sadaļā minētās trešās personas var būt reģistrētas arī ārpus Latvijas Republikas, Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomikas zonas. Ja Jūsu dati tiks nosūtīti iepriekš minētajām personām, mēs veiksim visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu to, ka Jūsu privātums tiek atbilstoši aizsargāts. Plašāku informāciju par atbilstošiem drošības pasākumiem var iegūt, sazinoties ar Zzup.lv un rakstot interesējošos jautājumus pa e-pastu info@zzup.lv.

INFORMĀCIJAS GLABĀŠANA

Jūsu personas dati, kurus mēs apstrādājam jebkuram konkrētam mērķim vai mērķiem, netiek glabāti ilgāk, nekā tas ir nepieciešams noteikta mērķa vai mērķu īstenošanai. Datu glabāšanas laiks ir šāds:

  • Konta dati tiek glabāti ne ilgāk kā 3 (trīs) gadus pēc pēdējās pierakstīšanās kontā vai klienta pēdējā veiktā pirkuma (atkarībā no tā, kurš datums ir vēlāk);
  • Darījumu dati tiek glabāti ne ilgāk kā 10 (desmit) gadus pēc pakalpojumu sniegšanas beigām;
  • Līzinga dati tiek glabāti ne ilgāk par pasūtījuma izpildi vai atcelšanu;
  • Ziņojumapmaiņas dati tiek glabāti ne ilgāk kā 3 (trīs) gadus pēc pēdējās pierakstīšanās kontā vai klienta pēdējā veiktā pirkuma (atkarībā no tā, kurš datums ir vēlāk);
  • Korespondences dati tiek glabāti ne ilgāk kā 2 (divus) gadus pēc saziņas beigām.
INFORMĀCIJA PAR MĀRKETINGA PAZIŅOJUMIEM

Ja klients sniedz piekrišanu, mūsu uzņēmums nosūtīs mārketinga paziņojumus uz klienta norādīto e-pasta adresi vai tālruņa numuru īsziņas formā, lai sniegtu aktuālāko informāciju, palīdzētu klientam aplūkot un atrast mūsu piedāvātās preces.

Klients jebkurā laikā var atteikties no mārketinga paziņojumu saņemšanas.

To var īstenot šādi:

  • Noklikšķinot uz Atteikšanās saiti jebkurā e-pasta ziņojumā;
  • Sazinoties ar mūsu Klientu apkalpošanas komandu pa e-pastu info@zzup.lv.

Ja klients vairs nevēlas saņemt mārketinga paziņojumus, mēs atjauninām viņa profilu, lai nodrošinātu to, ka turpmāk šādus paziņojumi vairs netiks sūtīti.

Tā kā www.zzup.lv ietver plašu savstarpēji saistītu pakalpojumu tīklu, lūdzam ņemt vērā to, ka var paiet dažas dienas, līdz informācija tiek atjaunināta visās mūsu sistēmās. Šī iemesla dēļ klients, iespējams, kādu brīdi turpinās saņemt paziņojumus – līdz momentam, kamēr tiks apstrādāts viņa iesniegtais pieprasījums.

Atteikšanās no mārketinga paziņojumu saņemšanas nenozīmē to, ka tiks pārtraukta saziņa, kas saistīta ar pakalpojumu sniegšanu, piemēram, klients saņems informāciju par pasūtījumu atjauninājumiem.

KLIENTA TIESĪBAS

Šajā paziņojuma daļā ir atspoguļots klienta tiesību pārskats atbilstoši datu aizsardzības noteikumiem. Ņemot vērā faktu, ka daļa tiesību ir komplicētas, šajā paziņojumā ietverti tikai galvenie aspekti. Aicinām mūsu mājaslapas lietotājus iepazīties ar attiecīgajiem tiesību aktiem un vadlīnijām, lai gūtu pilnvērtīgu informāciju par klienta tiesībām.

Klienta tiesības uz personīgo informāciju:

  • Tiesības piekļūt personīgajai informācijai, kas ir mūsu rīcībā;
  • Tiesības pieprasīt, lai tiktu izlabota neprecīza personu identificējošā informācija;
  • Tiesības pieprasīt klienta datu dzēšanu;
  • Tiesības ierobežot datu apstrādi;
  • Tiesības iebilst pret datu apstrādi;
  • Tiesības veikt datu pārnešanu;
  • Tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādē;
  • Tiesības atsaukt piekrišanu.

Ja vēlaties īstenot savas tiesības, iesniegt sūdzību vai Jums radušies kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu info@zzup.lv.

1. Tiesības piekļūt datiem. Jums ir tiesības piekrist vai nepiekrist Zzup.lv īstenotajai Jūsu personas datu apstrādei un piekļūt personas datiem, kā arī citai papildu informācijai, ja mēs veicam apstrādi. Papildu informācija ietver datus par apstrādes nolūkiem, apstrādāto personas datu kategorijām un personas datu saņēmējiem. Pieņemot, ka citu personu tiesības un brīvība netiek ietekmēta, mūsu uzņēmums nodrošina Jūsu personas datu kopiju.

2. Tiesības labot datus. Klientam ir tiesības labot jebkurus datus par sevi, kas ir neprecīzi. Tāpat, ņemot vērā apstrādes nolūkus, Jums ir tiesības papildināt jebkuru informāciju, kas ir uzskatāma par nepilnīgu.

3. Atsevišķos gadījumos klientam ir tiesības dzēst savus personas datus. Šādi gadījumi ietver: (I) personas dati vairs nav nepieciešami saistībā ar nolūkiem, kuru dēļ tie tika apkopoti vai citādi apstrādāti; (II) datu subjekts atsauc savu piekrišanu, un cita likumīga pamata apstrādei nav; (c) klients iebilst pret apstrādi atbilstoši atsevišķiem datu aizsardzības noteikumiem; (d) apstrāde tiek veikta mārketinga nolūkos; vai (e) personas dati ir apstrādāti prettiesiski. Taču atsevišķos gadījumos klients šīs tiesības nevarēs īstenot. Izņēmuma gadījumi, kad apstrāde ir nepieciešama, ir šādi: (I) lai īstenotu izteiksmes un informācijas aprites brīvību; (II) lai nodrošinātu atbilstību mūsu tiesiskajiem pienākumiem; vai (III) lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgās prasības.

4. Dažos gadījumos Jums ir tiesības ierobežot apstrādi. Šādi gadījumi ietver situācijas, kad: (a) Jūs apstrīdat personas datu precizitāti; (b) apstrāde ir nelikumīga, un Jūs iebilstat pret personas datu dzēšanu; (c) uzņēmumam personas dati apstrādei vairs nav nepieciešami, taču tie ir vajadzīgi Jums, lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgās prasības; (d) Jūs iebilstat pret apstrādi saskaņā ar publiskajām vai leģitīmajām interesēm, kamēr šāds iebildums nav apstiprināts. Ja apstrāde ir ierobežota atbilstoši iepriekš minētajai informācijai, mēs esam tiesīgi turpināt Jūsu personas datu glabāšanu. Jāņem vērā, ka apstrādi veiksim tikai: (I) ar Jūsu piekrišanu; (II) lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgās prasības; (III) lai aizsargātu citas privātpersonas vai juridiskas personas tiesības; vai (IV) svarīgu sabiedrības interešu īstenošanas nolūkā.

5. Klientam ir tiesības iebilst pret uzņēmuma īstenoto personas datu apstrādi saistībā ar specifisku situāciju, kurā klients atrodas, tomēr tas iespējams tiktāl, ciktāl mums datu apstrāde nepieciešama atbilstoši mūsu vai trešās personas leģitīmajām interesēm. Ja klients iebilst pret šādu apstrādi, mēs pārtrauksim personīgās informācijas apstrādi, ja vien nevarēsim uzrādīt leģitīmu apstrādes iemeslu, kam ir svarīgāka nozīmi par Jūsu interesēm, tiesībām un brīvībām, vai gadījumā, ja apstrāde ir nepieciešama, lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgās prasības.

6. Jums ir tiesības iebilst pret personas datu apstrādi tiešā mārketinga vajadzībām. Ja iebilstat pret šādas apstrādes veikšanu, uzņēmums pārtrauks Jūsu personas datu apstrādi iepriekš minētā nolūka īstenošanai.

7. Klientam ir tiesības iebilst pret personas datu apstrādi zinātnisku vai vēsturisku pētījumu nolūkos, kā arī statistikas nolūkos. Ja klients iebilst pret šādu apstrādi, tā tiks pārtraukta, ja vien apstrāde nav nepieciešama uzdevuma realizācijai, kas tiek veikts sabiedrības interesēs.

8. Tiesības uz datu pārnešanu. Tik tālu, cik mūsu apstrādes tiesiskais iemesls ir Jūsu piekrišana/līguma izpilde vai darbību veikšana pēc Jūsu pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas, Jums ir tiesības Zzup.lv pieprasīt saņemt Jūsu personas datus strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā. Jāņem vērā, ka šīs tiesības nav pieejamas, ja to īstenošana negatīvi ietekmē citu personu tiesības un brīvības.

9. Ja uzskatāt, ka Jūsu personīgās informācijas apstrāde pārkāpj datu aizsardzības noteikumus, Jums ir likumiskas tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā (adrese – Blaumaņa iela 11/13, Rīga, LV-1011; mājaslapa – www.dvi.gov.lv) vai citā uzraudzības iestādē, kas atbilst Jūsu pastāvīgās dzīvesvietas, darba vietas vai iespējamā pārkāpuma vietas adresei.

10. Tik lielā mērā, cik Jūsu personīgās informācijas apstrāde notiek atbilstoši Jūsu piekrišanai, Jums ir tiesības atcelt piekrišanu jebkurā brīdī. Piekrišanas atsaukšana neietekmēs apstrādes tiesiskumu pirms piekrišanas atsaukšanas.

SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Mūsu uzņēmuma mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatnes ir nelieli datu faili, kas klientam nodrošina ātrāku un drošāku tīmekļa vietnes izmantošanas pieredzi. Brīdī, kad klients apmeklē vai īsteno saziņu mūsu tīmekļa vietnē, pakalpojumu sadaļās, lietotnēs, rīkos vai tērzēšanas vietnēs, mēs vai mūsu pilnvarotie pakalpojumu sniedzēji var izmantot sīkdatnes, lai nodrošinātu ātrāku, ērtāku un drošāku tīmekļa vietņu izmantošanas pieredzi, kā arī veikt to reklāmas nolūkos.

Sīkdatnes lielākoties nesatur nekādu informāciju, kas varētu identificēt lietotāju, taču Jūsu personīgie dati, kas atrodas mūsu rīcībā, var tikt saistīti ar informāciju, kas iegūta vai ko glabā sīkdatnes.

Sīkdatņu pārvaldīšanas veidi:

  • Ārējie avoti (1);
  • Pārlūka iestatījumi (2);
  • Mūsu tīmekļa vietnes sīkdatnes (3).

(1) Pakalpojumu sniedzēju sīkdatnes

Zzup.lv lieto Google Analytics pakalpojumus, lai veiktu analīzi tam, kā Jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietni. Plašāka informācija par Google privātuma politiku pieejama šeit.

Lai iegūtu plašāku informāciju par to, kā Jūs varat piekļūt, pārvaldīt vai dzēst informāciju, kas saistīta ar Jūsu Google kontu, aicinām izlasīt sadaļu Caurskatāmība un izvēle.

Esam atļāvuši šiem uzticamajiem uzņēmumiem, kas atbilst Vispārīgās datu aizsardzības regulai, izmantot sīkdatnes vai tamlīdzīgas tehnoloģijas, lai nodrošinātu reklāmas vai izpētes pakalpojumus.

Mūsu mājaslapa izmanto pakalpojumu Google Analytics ar mērķi noskaidrot, kā apmeklētāji lieto šīs tīmekļa vietnes saturu. Ja klients nevēlaties, lai viņa pārlūks izmantotu Google Analytics, ir iespējams instalēt Google Analytics pārlūka pievienojumprogrammu. Ja vēlaties uzzināt vairāk par Google Analytics un privātumu, noklikšķiniet šeit.

Mūsu uzņēmums tiešā mārketinga nolūkos izmanto Google Partners reklāmas sistēmu, kas palīdz mums parādīt klientiem atbilstošus piedāvājumus. Šos iestatījumus ir iespējams mainīt šeit. Lai noskaidrotu plašāku informāciju par Google reklāmām un privātuma politiku, noklikšķiniet šeit.

Tiešā mārketinga nolūkos Zzup.lv ir tiesīgs izmantot Facebook reklāmas platformu, kas atbilstoši apkopotajām sīkdatnēm palīdz veiksmīgāk noteikt pircēja vajadzības. Lai uzzinātu vairāk par Facebook privātuma politiku, noklikšķiniet šeit. Lai mainītu reklāmas iestatījumus Facebook platformā, klikšķiniet šeit.

(2) Kā Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes?

Ja klients vēlas atteikties no sīkdatnēm vai dzēst tās, lielākā daļa pārlūku ļauj lietotājiem to īstenot. Darbības var atšķirties atkarībā no pārlūka un tā versijas. Aktuālākā informācija par to, kā bloķēt vai dzēst sīkdatnes, ir pieejama tādu pakalpojumu sniedzēju kā Chrome, Firefox, Internet Explorer un Safari tīmekļa vietnēs.

Lūdzam rēķināties ar to, ka sīkdatņu dzēšana vai atspējošana var ietekmēt Jūsu lietošanas pieredzi, kā rezultātā Jūs, iespējams, nevarēsiet izmantot atsevišķas mūsu tīmekļa vietnes priekšrocības.

(3) Kādas sīkdatnes mēs izmantojam?

Kopumā eksistē četri svarīgākie sīkdatņu veidi. Turpmāk ir norādīta informācija par to, kā un kāpēc mēs tos izmantojam:

1. Tīmekļa vietnes funkcionalitātes sīkdatnes – tās ļauj lietotājiem pārlūkot tīmekļa vietni un izmantot pieejamās funkcijas, piemēram, Pievienot grozam;

2. Tīmekļa vietnes analītiskās sīkdatnes – tās ļauj lietotājiem novērtēt un analizēt to, kā mūsu klienti izmanto konkrēto tīmekļa vietni, vienlaikus pilnveidojot gan tās funkcionalitāti, gan uzlabojot klientu iepirkšanās pieredzi.

3. Klientu preferenču sīkdatnes – pārlūkojot vai iepērkoties mājaslapā www.zzup.lv, šī veida sīkdatnes atceras lietotāja preferences, lai mēs varētu padarīt Jūsu iepirkšanās pieredzi nevainojamu un īpaši pielāgotu Jūsu vajadzībām.

4. Mērķa vai reklāmas sīkdatnes – tās tiek izmantotas ar mērķi nosūtīt lietotāju interesēm visatbilstošākās un aktuālākās reklāmas. Šīs sīkdatnes ierobežo reklāmas parādīšanas reižu skaitu un palīdz mums novērtēt Zzup.lv mārketinga kampaņu efektivitāti.

CITA BŪTISKA INFORMĀCIJA PAR PRIVĀTUMU

1. Trešo personu tīmekļa vietnes

Pastāv iespējamība, ka mūsu uzņēmums veiks sadarbību ar trešajām personām, kas parasti tiek dēvētas par pakalpojumu sniedzējiem un kam ir pilnvaras ievietot trešo personu sīkdatnes mūsu vietnēs vai mūsu pakalpojumus citās lietotnēs, rīkojoties saskaņā ar Jūsu piekrišanu. Šie pakalpojumu sniedzēji ļauj nodrošināt labāku, ātrāku un drošāku tīmekļa vietnes lietošanas pieredzi mūsu klientiem.

Aicinām ņemt vērā, ka uz trešo personu sīkdatnēm attiecas trešo personu privātuma politika, tāpēc mēs neuzņemamies nekāda veida atbildību par šīm privātuma politikām.

2. Bērnu personas dati

Mājaslapā www.zzup.lv piedāvātās preces un pakalpojumi ir paredzēti personām, kas sasniegušas vismaz 14 gadu vecumu. Individuālas lojalitātes programmas vai konkursa nosacījumi tā dalībniekiem var noteikt atšķirīgu vai augstāku minimālā vecuma ierobežojumu.

Ja mūsu uzņēmumam radīsies pamatotas aizdomas par personas, kas nav sasniegusi iepriekš minēto 14 gadu vecumu, datu apstrādi, šādi personas dati no datu bāzēm tiks dzēsti.

IZMAIŅAS JŪSU PRIVĀTUMA AIZSARDZĪBĀ

Laika gaitā šis paziņojums, iespējams, tiks pārveidots ar mērķi atspoguļot to, kā mēs apstrādājam klientu datus.

Ja ieviesīsim kādas būtiskas izmaiņas, mūsu klienti par to tiks informēti tīmekļa vietnē vai kā citādi, piemēram, nosūtot informāciju pa e-pastu – tādējādi klienti varēs iepazīties ar izmaiņām, pirms mūsu tīmekļa vietnes turpmākas lietošanas.